Dennis Schyfsma

Tandarts voor Orthodontie Dennis Schyfsma

“Ik vind orthodontie het mooiste vak binnen de tandheelkunde. Het geeft veel bevrediging om te zien hoe tanden recht komen te staan en mensen weer een stralende smile krijgen. Trouwens, ook het functionele van de orthodontie vind ik interessant. Om patiënten na bijvoorbeeld een val weer een goed functionerend gebit terug te geven.”
LET OP! WIJ NEMEN TIJDELIJK GEEN NIEUWE ORTHO PATIËNTEN AAN

beugel behandeling? Online aanmelden >>
NVTO

Tandarts voor Orthodontie

Dennis Schyfsma studeert in 1976 af aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Hij start al snel een eigen praktijk voor tandheelkunde en orthodontie in de regio Utrecht. In 1988 verhuist hij met zijn gezin naar Spanje, waar hij met succes een tandartsenpraktijk en een praktijk voor orthodontie opzet. Dennis werkte jarenlang als docent voor Progressive Orthodontics, onder andere in Amerika, en leidt tandartsen over de hele wereld op om zelf de orthodontie uit te voeren in hun eigen praktijk. 

Inmiddels woont hij weer in Nederland. Hij zet zijn kennis en ervaring nu in om Nederlandse praktijken te ondersteunen met orthodontie op internationaal topniveau. Dennis is zeer bedreven in het maken van gespecialiseerde behandelplannen, van eenvoudige cases tot reconstructieve orthodontie.

Meer info

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen? Ben je tevreden of is er juist iets dat we kunnen verbeteren? We willen er voor je zijn en horen graag van je.
Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen of gebruik onderstaand contactformulier.

0481 37 56 64  info@tandheelkundeklaassen.nl

Stuur ons een bericht